Allround Klanten Service Medewerker Parttime

Omschrijving

Ben jij een enthousiaste en proactieve Customer Service Specialist die samen met ons de grootste en meest diverse online fietsenwinkel tot een doorslaand succes maakt? Ben jij de creativeling die altijd een oplossing weet te vinden ongeacht het probleem die de klant aandraagt? Hou je van werken in een top team waarin je elkaar versterkt en gezamenlijk echte verantwoordelijkheid draagt voor het resultaat? Dan zoeken we jou!


Jouw verantwoordelijkheden:

✔ Je staat al onze klanten vriendelijk en beleefd te woord 
✔ Je achterhaalt zo goed mogelijk wat de vraag of klacht is 
✔ Je schakelt snel met de monteurs in jouw regio om tot de beste oplossing voor de klant te komen

✔ Je zorgt voor de juiste garantiebepaling en de afhandeling hiervan

✔ Je zorgt ervoor dat het gehele reparatie- en servicetraject snel en naar tevredenheid van de klant verloopt


Fietsenwinkel.nl

De afgelopen jaren heeft fietsenwinkel.nl zich ontwikkeld tot een pure omnichannel fietsenretailer met een dominante positie in de Nederlandse fietsenmarkt. De kracht van het bedrijf is het netwerk aan sterke winkels met een ijzersterk e-commerce platform waarbij de nieuwste technologieën voorop staan.


De afgelopen jaren heeft fietsenwinkel.nl veel veranderingen doorgemaakt. Na een roerige tijd als onderdeel van moederbedrijf International Bike Group, werd het bedrijf in juni 2020 verzelfstandigd als multibrand e-bike retailer. Deze verzelfstandiging was zeer succesvol, waardoor er nu een stevig en gezond fundament staat om door te groeien. Het bedrijf telt momenteel 12 fysieke winkels en een sterk online platform. Op dit moment zijn we óók nog bezig om de grootste e-bike winkel van Nederland te openen in Utrecht, waar we ook kantoor zullen gaan houden. De komende jaren staan in het teken om op een gezonde manier door te groeien tot een van de toonaangevende e-bike retailers in Nederland. Een mooie uitdaging!


Wij bieden jou de kans om te komen werken bij een van de leidende retailers in de fietsenmarkt en ook nog eens bij aan een nobele missie: méér mensen op de fiets!


Ons aanbod

Wanneer je bij ons komt werken krijg je een uitdagende baan waarbij je de kans krijgt mee te groeien en ontwikkelen met de organisatie. Daarnaast bieden wij jou:

✔ Een startsalaris tussen de 1.900,- en €2.200,- bruto o.b.v. 40 uur

✔ Reiskostenvergoeding 

✔ Werken in een dynamische omgeving met een top team

 Deelname aan onze pensioenregeling

✔ Last but not least; gezellige borrels en bedrijfsuitjes!

  Vereisten

  Wie ben jij?

  ✔ Je hebt MBO-4 / HBO werk en denk-niveau

  ✔ Je bent voor 32 - 40 uur per week beschikbaar

  ✔ Je hebt affiniteit met fietsen

  ✔ Je hebt technisch en commercieel inzicht

  ✔ Ervaring met klantenservice is een sterke pré


   Kom jij ons After Sales team versterken als Customer Support Specialist?

   Solliciteer dan direct of neem contact op met Nanieke Kulik (HR):

   hr@fietsenwinkel.nl 

   We spreken je graag binnenkort!   Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

   Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.