Skip to content
video-thumbnail

Assistent Winkelmanager Utrecht

Nederland, Utrecht, UtrechtRetail - Fulltime

Functieomschrijving

Ben jij een echte sales-aanvoerder en heb jij precies dat stukje ondernemerschap in je? Ben jij daarnaast een gedreven persoon die leidinggevende ambities heeft en graag zou willen doorgroeien? Wil je binnen een dynamische en gedreven organisatie werken waar veel ruimte is voor persoonlijke groei?

Oftewel; wil jij onze nieuwe assistent winkelmanager Utrecht worden?

Solliciteer dan direct!

Als assistent winkelmanager speel jij een belangrijke rol. Jij bent de vliegende keep in het veld, je ondersteunt de winkelmanager en wilt ook altijd zelf scoren! Als echte sales-keep sluit jij de deals met passie en zorg je keer op keer voor tevreden klanten. De ene dag verkoop je een elektrische fatbike, de andere dag een speed pedelec. Jij weet je energie en enthousiasme over te brengen op je team en wil continu succesvol zijn! Daarbij zorg je ervoor dat alle dagelijkse taken worden uitgevoerd en de winkel er altijd strak uitziet!


Ons aanbod

Wanneer je bij ons komt werken krijg je een uitdagende baan waarbij je de kans krijgt mee te groeien met de organisatie. Daarnaast bieden wij jou:

✔ Een salaris tussen €2.307 - €2.714 bruto per maand (40 uur) o.b.v. kennis en ervaring;

✔ Bonusregeling van gemiddeld €300 euro per maand. Dit kan zelfs oplopen tot meer dan €1000 afhankelijk van de sales, waar jij invloed op hebt!

✔ Goede personeelskorting op de E-bikes;

✔ Informele werksfeer met een gezellig team en genoeg ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling;

✔ De mogelijkheid om door te groeien naar winkelmanager;

✔ Laptop van de zaak

✔ Reiskostenvergoeding en pensioenregeling;

✔ Overige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve zorgverzekering en ongevallenverzekering


Vereisten

Wat zoeken wij?

✔ Jij hebt 1-3 jaar relevante werkervaring in de sales;

✔ Je weet op een snelle en handige manier systemen en processen te begrijpen;

✔ Jij bent toe aan de volgende stap in je carrière en barst van de ambitie;

✔ Je bent op korte termijn fulltime beschikbaar en bereid om in het weekend te werken

✔ Kennis van fietsen is een pre, maar zeker geen vereiste. Tijdens je eerste werkweken helpen wij je graag op weg om dit zo snel mogelijk op het gewenste niveau te krijgen.


Over Fietsenwinkel.nl

Fietsenwinkel.nl is een van de grootste landelijke E-bike retailers van Nederland. Naast de 10 winkels én een Megastore van 5500m2 in Utrecht is Fietsenwinkel.nl ook een ijzersterk e-commerce platform. Mensen nemen steeds vaker de e-bike als alternatief op het openbaar vervoer. Zo zijn er het afgelopen jaar 15% meer elektrische fietsen verkocht dan het jaar daarvoor en naar verwachting blijft dit groeien.

Die groei is ook terug te zien bij Fietsenwinkel.nl en daarom zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s die graag mee willen werken aan de ambitie om de grootste e-bike winkel van Nederland te worden!


Denk jij dat jij klaar bent voor deze uitdaging en voldoe je aan de genoemde voorwaarden? Dan word je uitgenodigd om als Assistent Winkelmanager het verschil te maken voor de klanten én voor de organisatie. Solliciteer direct of neem contact op met Nanieke Kulik (HR) via 06- 43 46 35 70 of hr@fietsenwinkel.nl.

Assistent winkelmanager retail verkoop sales verkoopmedewerker manager filiaal

of

Sollicitatieproces

          Solliciteren

  CV screening

          Telefonische intake

          1e gesprek online of op locatie

          2e gesprek op locatie

          Ons aanbod aan jou

some text