Bijbaan service- en winkelteam

Omschrijving

De ideale bijbaan voor een communicatieve student. De werktijden variëren en zijn perfect te combineren met jouw studie-uren en je drukke studenten bestaan! Heb jij de ervaring die wij zoeken? Kom dan ons winkel- en serviceteam versterken!


Fiestenwinkel.nl 

De afgelopen jaren heeft Fietsenwinkel.nl zich ontwikkeld tot een pure omnichannel fietsenretailer met een dominante positie in de Nederlandse fietsenmarkt. De kracht van het bedrijf is het netwerk aan sterke winkels met een ijzersterk e-commerce platform waarbij de nieuwste technologieën voorop staan.


Dagelijkse werkzaamheden:

Fietsenwinkel.nl is voor het grootste deel online en daarom heb jij als klantenservicemedewerker een belangrijk aandeel in het imago van de organisatie. Onze klantenserviceafdeling maakt gebruik van de volgende kanalen: telefonie, email en chat. Jij bent de eerste lijn en biedt onze klanten de beste service wanneer zij vragen hebben over onze producten, met problemen zitten of eventuele klachten hebben. Jouw geweldige communicatieve vaardigheden zorgen ervoor dat jij snel het juiste antwoord vindt en de gepaste oplossing kan bieden zodat elke klant tevreden ophangt.


Onlangs heeft Fietsenwinkel.nl de grootste fietsenwinkel van Nederland overgenomen in Utrecht. Dit wordt tevens jouw werkplek. In de weekenden zal deze winkel druk bezocht worden waarvoor we jouw hulp nodig hebben, de klanten die in het weekend een fiets bij je gekocht hebben verwachten in de periode na aanschaf een antwoord op hun vragen, voor deze vragen heb jij de antwoorden. Deze geef je via de mail of telefonisch.  De volgende werkzaamheden zullen aan bod komen:

 • Achterhalen wat de wensen van de klant zijn en jouw advies hier perfect op aan laten sluiten, met een mooie sale als resultaat
 • Het verlenen van uitstekende service aan onze klanten zowel in de winkel, als via de mail en telefoon
 • Zorgen voor een verzorgde en nette winkel


Ons aanbod

Wanneer je bij ons komt werken krijg je een uitdagende baan waarbij je de kans krijgt mee te groeien en ontwikkelen met de organisatie. Daarnaast bieden wij jou:

 • Een startsalaris van €1.965,- bruto per maand / €11,34 bruto per uur voor medewerkers vanaf 22 jaar o.b.v. 40 uur per week
 • Een aantrekkelijke bonusregeling
 • Reiskostenvergoeding 
 • Deelname aan onze pensioenregeling
 • Last but not least; gezellige borrels en bedrijfsuitjes!

Vereisten

Dit vragen wij van jou:

 • Jij hebt inlevingsvermogen, bent stressbestending en blijft klantgericht in hectische situaties.
 • Jij spreekt en schrijft uitstekend Nederlands en Engels
 • Jij kan razendsnel switchen tussen meerdere computerschermen en systemen


  Denk jij dat deze baan voor jou gemaakt is? En denk jij dat jij een supertoevoeging bent in ons leuke team? Solliciteer dan meteen!