Skip to Content

Content Specialist E-commerce

Nederland, Utrecht, UtrechtMarketing

Functieomschrijving

Ben jij klaar voor je volgende stap als Content Specialist E-commerce? En wil je onderdeel uitmaken van een jong en ambitieus bedrijf waar e-commerce een van de belangrijkste pijlers is? Fietsenwinkel.nl is op zoek naar een Content Specialist E-commerce die onze website naar een hoger niveau kan brengen. We zoeken iemand met oog voor detail, die proactief en leergierig is, en affiniteit heeft met fietsen.


Jouw verantwoordelijkheden

Bij fietsenwinkel.nl is geen dag hetzelfde! We werken graag hard en maken veel plezier. Je gaat onderdeel uitmaken van een E-commerce & Marketing team met gedreven en zeer ervaren collega’s die dagelijks bezig zijn met het verbeteren van de website en het aantrekken van nieuwe klanten. Jij gaat je bezig houden met de presentatie van de collectie e-bikes en accessoires op de website, daarbij het schrijven van productteksten, beheer van specificaties en andere productcontent zoals fotografie. Je gaat je verdiepen in het gedrag van onze klanten op de website en zorgt voor een optimale customer journey. Dit doe je onder andere door het verbeteren van de on-site navigatie (sortering, filters, cross-sell, zoekfunctie). Daarnaast ga je de vindbaarheid in Google helpen verbeteren door het creëren van SEO content.


Fietsenwinkel.nl

De afgelopen jaren heeft fietsenwinkel.nl zich ontwikkeld tot een pure omnichannel fietsenretailer met een dominante positie in de Nederlandse fietsenmarkt. De kracht van het bedrijf is het netwerk aan sterke winkels met een ijzersterk e-commerce platform waarbij de nieuwste technologieën voorop staan. Recent hebben wij middels een herstructurering ervoor gezorgd dat Fietsenwinkel.nl zich volledig kan gaan focussen op de verkoop van e-bikes in Nederland. Daarnaast focussen wij ons op het servicelevel naar een hoger niveau brengen.

Vereisten

Ons aanbod

Wanneer je bij ons komt werken krijg je een uitdagende baan waarbij je de kans krijgt mee te groeien en ontwikkelen met de organisatie. Daarnaast bieden wij jou:

✔ Een marktconform salaris gebaseerd op jouw ervaring

✔ Reiskostenvergoeding vanaf 10 km t/m 30 km van €0,19 cent per kilometer

✔ Deelname aan onze pensioenregeling

✔ Last but not least; gezellige borrels en bedrijfsuitjes!


Wie ben jij?

✔ Je hebt HBO werk- en denkniveau

✔ Een opleiding in richting van marketing/communicatie is een pre. 

✔ Je hebt 1 tot 3 jaar ervaring in e-commerce of content creatie. 

✔ Je bent een teamplayer die gestructureerd te werk gaat

✔ Je bent fulltime beschikbaar


Herken jij jezelf hierin? Wij nodigen jou graag uit om als salesprofessional het verschil te maken voor onze klanten én voor onze organisatie. Solliciteer direct of neem contact op met Nanieke Kulik (HR) voor verdere vragen: hr@fietsenwinkel.nl. 

We spreken je graag binnenkort!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


of

Recruitmentproces

          CV screening

          Telefonische intake

          1e gesprek online of op locatie

          2e gesprek op locatie

          Ons aanbod aan jou

some text
Fietsenwinkel.nl