Fietsenmaker E-Bikes Fulltime/Parttime

Omschrijving

Ben jij een echte technicus en heb je ervaring met het repareren van fietsen? Spoor jij zonder problemen mankementen aan e-bikes en fietsen op en weet jij als geen ander hoe je deze kundig repareert?  Wil je werken in een enthousiast en gezellig team waarin je op het gebied van sales en techniek veel van elkaar kunt leren? Dan is de baan van fietsenmaker bij Fietsenwinkel.nl iets voor jou!

 

In deze functie ga jij het onderhoud en de reparaties vanuit jouw eigen werkplaats verzorgen in de winkel in Hilversum/Almere.

Jouw verantwoordelijkheden

✔ Het diagnosticeren en repareren van verschillende soorten fietsen en e-bikes

✔ Het beoordelen of een reparatie binnen de garantie valt

✔ Het doorspreken van de benodigde reparaties met de klant en deze voorzien van informatie gedurende het reparatietraject

✔ Overzicht houden over de winkel en wanneer nodig klanten adviseren over de aankoop van hun e-bike

✔ Er voor zorgen dat de klanten zeer tevreden zijn met de service die jij levert!

 

Fietsenwinkel.nl

De afgelopen jaren heeft fietsenwinkel.nl zich ontwikkeld tot een pure omnichannel fietsenretailer met een dominante positie in de Nederlandse fietsenmarkt. De kracht van het bedrijf is het netwerk aan sterke winkels met een ijzersterk e-commerce platform waarbij de nieuwste technologieën voorop staan. Recent hebben wij middels een herstructurering ervoor gezorgd dat Fietsenwinkel.nl zich volledig kan gaan focussen op de verkoop van e-bikes in Nederland. Daarnaast focussen wij ons op het servicelevel naar een hoger niveau brengen.

 

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's die graag mee willen werken aan het geven van het beste advies en het verlenen van uitstekende service aan onze klanten. Wanneer je ons team komt versterken gooien we je natuurlijk niet gelijk in het diepe; je krijgt namelijk een uitgebreide product- en verkooptraining. 

 

Vereisten

Wat bieden wij jou?

✔ Vakgerichte opleidingen en training on-the-job zodat je je verder blijft ontwikkelen op e-bike- en speed pedelecgebied

✔ Marktconform salaris gebaseerd op jouw ervaring 

✔ Reiskostenvergoeding vanaf 10 km t/m 30 km van €0,19 cent per kilometer

✔ Deelname aan onze pensioenregeling

✔ Last but not least; werken in een gezellig team!

 

Wie ben jij?

✔ Je bent beschikbaar voor 24- 38 uur per week 

✔ Je hebt ervaring met het repareren van fietsen

✔ Je hebt basiskennis van elektrotechniek

✔ Je werkt zeer nauwkeurig, bent communicatief vaardig en hebt een commerciële drive 

 

Spreekt de vacature jou aan? Solliciteer dan direct! 

Wil je meer weten over de vacature of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Sanne Zwarthoed via HR@Fietsenwinkel.nl.

We spreken je graag binnenkort!

 

 

Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.