Skip to Content

Junior winkelmanager Almere

Nederland, Flevoland, AlmereRetail

Functieomschrijving

Ben jij een commercieel talent en ga je een uitdaging niet uit de weg? Heb je de ambitie om aan de slag te gaan als manager en heb jij precies dat stukje ondernemerschap in je wat jou onderscheidt van de rest om onze prachtige winkel in Almere te leiden? Wil je binnen een dynamische en gedreven organisatie werken waar veel ruimte is voor persoonlijke groei? Oftewel; wil jij onze nieuwe Junior winkelmanager Almere worden?

Solliciteer dan direct!

Als Junior winkelmanager bij Fietsenwinkel.nl word jij verantwoordelijk voor je eigen filiaal waar je samen met het team van verkoopmedewerkers en fietsmonteurs een succes van gaat maken. 


Daarnaast heb je de volgende verantwoordelijkheden:

 • Analyseren van de KPI's van jouw winkel en ervoor zorgen dat de gestelde doelstellingen worden behaald, dit op zowel commercieel gebied als op onderhoud & service level
 • Het goede voorbeeld geven in het behalen van commerciële targets en het signaleren van omzetkansen voor jouw filiaal en deze optimaal benutten
 • Voeren van advies- en verkoopgesprekken met onze klanten
 • Voeren van sollicitatiegesprekken en aannemen van nieuwe medewerkers
 • Inroosteren van medewerkers
 • Ervoor zorgen dat alle dagelijkse taken worden uitgevoerd en de winkel altijd de juiste uitstraling heeft


Over Fietsenwinkel.nl

Fietsenwinkel.nl is een van de grootste landelijke e-bike retailers van Nederland. Met 10 winkels en een Megastore van 5500m2 in Utrecht bedienen we in het hele land e-bike klanten. En onze naam doet het misschien al een beetje vermoeden, maar ook online zijn we sterk aanwezig met een ijzersterk e-commerce platform.


Met ons grote assortiment e-bikes hebben wij voor iedere klant een passend aanbod. Dat zijn e-bikes van goede kwaliteit en altijd voor een eerlijke prijs. En na de aankoop zorgen we er samen met de klant voor dat de e-bike in goede conditie blijft. Zo blijven onze klanten bij ons terugkomen en dat zien we graag!


Spreekt deze filosofie jou aan? Ons bedrijf groeit en daarom zijn wij op zoek naar nieuwe collega's die graag mee willen werken aan onze ambitie om de grootste e-bike winkel van Nederland te worden. Wanneer je ons team komt versterken gooien we je natuurlijk niet gelijk in het diepe; je krijgt namelijk een uitgebreide training voordat je aan de slag gaat.


Ons aanbod

Wanneer je bij ons komt werken krijg je een verantwoordelijke en uitdagende baan. Daarnaast bieden wij jou:

 • Een startsalaris vanaf € 2.000 - € 2.500 bruto per maand o.b.v. 40 uur op basis van ervaring.
 • Een aantrekkelijke bonusregeling: gemiddeld € 300,- per maand, maar zorg je ervoor dat de sales de verwachtingen overtreft; dan kan deze oplopen tot meer dan € 1.000,- per maand.
 • Reiskostenvergoeding vanaf 10 km t/m 30 km van €0,19 cent per kilometer of een OV vergoeding.
 • Mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen
 • Kans om mee te ontwikkelen en door te groeien binnen de zeer ambitieuze organisatie

Vereisten

Dit ben jij

 • Je hebt minimaal één jaar ervaring in de sales, bent toe aan je volgende stap in je carrière en barst van de energie en ambitie
 • Je bent op korte termijn fulltime beschikbaar en bereid om in het weekend te werken
 • Kennis van fietsen is een pre, maar zeker geen vereiste. Tijdens je eerste werkweken helpen wij je graag op weg om dit zo snel mogelijk op het gewenste niveau te krijgen.


Herken jij jezelf hierin? Wij nodigen jou graag uit om als Junior winkelmanager het verschil te maken voor onze klanten én voor onze organisatie. Solliciteer direct of neem contact op met Nanieke Kulik (HR) voor verdere vragen: hr@fietsenwinkel.nl. We spreken je graag binnenkort!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of

Recruitmentproces

          CV screening

          Telefonische intake

          1e gesprek online of op locatie

          2e gesprek op locatie

          Ons aanbod aan jou

some text
Fietsenwinkel.nl