Skip to content

Klantenservice Specialist

Nederland, Utrecht, UtrechtContact Center

Functieomschrijving

Ben jij een enthousiaste en proactieve Klantenservice Specialist die samen met ons de grootste en meest diverse online fietsenwinkel tot een doorslaand succes maakt? Wil je werken in een enthousiast en gezellig team waarin je op het gebied van sales en service veel van elkaar kunt leren?

Dan is Klantenservice Specialist bij Fietsenwinkel.nl zeker iets voor jou!


Jouw verantwoordelijkheden

Tevreden klanten zijn belangrijk voor ons en daarom is jouw rol cruciaal. Je helpt onze 1e lijn klantenservice om onze klanten zo goed mogelijk te helpen via telefoon, e-mail en chat en bent daarbij altijd oplossingsgericht en coachend, waarbij first time right het uitgangspunt is. Je zegt niet wat de 1e lijn moet doen, maar laat ze dit op een coachende wijze zelf ontdekken. Omdat jij weet wat er speelt bij onze klanten, geef jij hierover feedback aan het bedrijf, zodat wij kunnen verbeteren wat er beter kan. Zo blijven we groeien. Als het aan jou ligt kopen onze klanten nooit meer ergens anders een e-bike!


Wat ga je precies doen?

✔ Je bent de vraagbaak voor onze 1e lijn klantenservice
✔ Je bent verantwoordelijk voor de complexere vragen en eventuele escalatie gevallen

✔ Je schakelt snel tussen verschillende afdeling om tot de beste oplossing voor de klant te komen

✔ Je voert kwaliteitscontroles uit en coacht de 1e lijn klantenservice om het niveau zo hoog mogelijk te krijgen, zowel inhoudelijk als gesprekstechnieken

✔ Je signaleert waar processen beter kunnen en/of hoe we de klantenservice beter kunnen maken en draagt oplossingen aan.


Ons aanbod

Wanneer je bij ons komt werken krijg je een uitdagende baan waarbij je de kans krijgt mee te groeien met de organisatie. Daarnaast bieden wij jou:

✔ Salaris tussen € 2.307 - € 2.577 bruto per maand (40 uur) op basis van kennis en ervaring

✔ Een innovatieve organisatie met een open en informele werksfeer

✔ Een hele goede personeelskorting op alle fietsen

✔ Reiskostenvergoeding en pensioenregeling

✔ Extra secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve ongevallenverzekering en korting op een collectieve zorgverzekering

✔ Wanneer je ons team komt versterken gooien we je natuurlijk niet gelijk in het diepe; je krijgt namelijk een uitgebreide training voordat je aan de slag gaat.

✔ We investeren in studie en opleidingsmogelijkheden mocht je daar in geïnteresseerd zijn

✔ Last but not least; gezellige borrels en bedrijfsuitjes!

Vereisten

Dit ben jij

✔ Je hebt MBO-4 / HBO werk en denk-niveau

✔ Je bent voor 32 - 40 uur per week beschikbaar

✔ Je hebt affiniteit met fietsen

✔ Je hebt technisch en commercieel inzicht

✔ Ervaring met klantenservice is een sterke pré


Over Fietsenwinkel.nl

Fietsenwinkel.nl is een van de grootste landelijke e-bike retailers van Nederland. Met 10 winkels en een Megastore van 5500m2 in Utrecht bedienen we in het hele land e-bike klanten. En onze naam doet het misschien al een beetje vermoeden, maar ook online zijn we aanwezig met een ijzersterk e-commerce platform.


De Coronacrisis is tegenwoordig helaas niet meer weg te denken. De keerzijde van deze vreselijke pandemie is dat de vraag naar elektrische fietsen alleen maar is toegenomen, het is een heel goed alternatief voor het openbaar vervoer. Afgelopen jaar zijn er 15% meer elektrische fietsen verkocht ten opzichte van 2020. Dit betekent een mooie groei in omzet en dus een mooie groei voor ons bedrijf.

Spreekt deze filosofie jou aan? Ons bedrijf groeit en daarom zijn wij op zoek naar nieuwe collega's die graag mee willen werken aan onze ambitie om de grootste e-bike winkel van Nederland te worden.
Wij nodigen jou graag uit om als Klantenservice Specialist het verschil te maken voor onze klanten én voor onze organisatie. Solliciteer direct of neem contact op met Nanieke Kulik (HR) via 06 - 43 46 35 70 of hr@fietsenwinkel.nl.

We spreken je graag binnenkort!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of

Sollicitatieproces

          Solliciteren

  CV screening

          Telefonische intake

          1e gesprek online of op locatie

          2e gesprek op locatie

          Ons aanbod aan jou

some text
Fietsenwinkel.nl