Skip to content

Supply Chain Planner

Nederland, Utrecht, UtrechtRetail Operations

Functieomschrijving

Ben jij planmatig en georganiseerd? Schakel jij graag met veel verschillende partijen en wil je net dat extra stapje zetten voor onze klanten? Dan is Supply chain planner bij Fietsenwinkel.nl wat voor jou!


Als Supply chain specialist beheers je het volledige inkoopproces voor alle directe goederen (e-bikes, accessoires & onderdelen). Jij zorgt ervoor dat goederen tijdig worden besteld en vanuit onze vele leveranciers op het juiste moment op de juiste plek komen. Je kijkt daarbij voortdurend kritisch naar onze inkoopprocessen en voert waar mogelijk verbeteringen door.
Daarnaast beheer je dashboards voor het monitoren van doorlooptijden en voorraadniveaus, je beheert accurate levertijden bij onze leveranciers, je zorgt voor proactieve klantcommunicatie over de leverstatus, je creëert productieplanningen voor het distributiecentrum en je zorgt voor het matchen van de binnenkomende goederen met de inkoopfacturen. Een functie met ontzettend veel variatie dus!


Je komt in een team te werken met één andere Supply Chain Specialist en een Inkoper E-bikes. Met jouw gestructureerde en nauwkeurige karakter houd jij alles goed in de gaten en kom jij met de beste verbeterplannen voor onze processen. We zoeken een ambitieuze collega die leergierig is en graag stappen wilt zetten in zijn/haar carrière.


Ons aanbod
✔ Een uitdagende baan in een groeiende organisatie;

✔ Goede personeelskorting op de E-bikes;

✔ Laptop van de zaak

✔ Informele werksfeer met een gezellig team en genoeg ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling;

✔ Reiskostenvergoeding en pensioenregeling;

✔ Overige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve zorgverzekering en ongevallenverzekering


Vereisten

Wat zoeken wij?

✔ Je hebt HBO denk- en werkniveau in de richting van Supply Chain of Logistiek

✔ Je hebt 2-5 jaar ervaring in een vergelijkbare rol

✔ Je bent nauwkeurig en gestructureerd

✔ Je hebt aanleg voor het verbeteren van processen

✔ Je wilt werken in een groeiende omgeving met veel autonomie


Over Fietsenwinkel.nl

Fietsenwinkel.nl is een van de grootste landelijke e-bike retailers van Nederland. Naast 11 winkels en een Megastore van 5500m2 in Utrecht is Fietsenwinkel.nl ook een ijzersterk e-commerce platform. Mensen kiezen steeds vaker de e-bike als vervoersmiddel. Zo zijn er het afgelopen jaar 15% meer elektrische fietsen verkocht dan het jaar daarvoor en naar verwachting blijft dit groeien.

Die groei is ook terug te zien bij Fietsenwinkel.nl en daarom zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s die graag mee willen werken aan de ambitie om de grootste e-bike winkel van Nederland te worden!Word jij hier enthousiast van en zie jij jezelf al aan de slag gaan als Supply Chain planner bij Fietsenwinkel.nl? Solliciteer dan direct of neem contact op met Nanieke Kulik (HR) via 06- 43 46 35 70 of hr@fietsenwinkel.nl.

of

Sollicitatieproces

          Solliciteren

  CV screening

          Telefonische intake

          1e gesprek online of op locatie

          2e gesprek op locatie

          Ons aanbod aan jou

some text
Fietsenwinkel.nl