Verkoper Fulltime Rotterdam/ Rijswijk

Omschrijving

Ben jij commercieel en weet je als geen ander hoe jij klanten het beste kunt adviseren? Wil je werken in een enthousiast en gezellig team waarin je op het gebied van sales en service veel van elkaar kunt leren?

Dan past de vacature van Verkoper bij Fietsenwinkel.nl zeker bij jou!
 

Jouw verantwoordelijkheden

✔ Achterhalen wat de wensen van de klant zijn en jouw advies hier perfect op aan laten sluiten, met een mooie        sale als resultaat

✔ Het verlenen van uitstekende service aan onze klanten

✔ Zorgen voor een verzorgde en nette winkel


Fietsenwinkel.nl

De afgelopen jaren heeft fietsenwinkel.nl zich ontwikkeld tot een pure omnichannel fietsenretailer met een dominante positie in de Nederlandse fietsenmarkt. De kracht van het bedrijf is het netwerk aan sterke winkels met een ijzersterk e-commerce platform waarbij de nieuwste technologieën voorop staan. Recent hebben wij middels een herstructurering ervoor gezorgd dat Fietsenwinkel.nl zich volledig kan gaan focussen op de verkoop van e-bikes in Nederland en het servicelevel naar een hoger niveau brengen.


Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's die graag mee willen werken aan het geven van het beste advies en het verlenen van uitstekende service aan onze klanten. Wanneer je ons team komt versterken gooien we je natuurlijk niet gelijk in het diepe; je krijgt namelijk een uitgebreide product- en verkooptraining.

 

Ons aanbod

Wanneer je bij ons komt werken krijg je een uitdagende baan waarbij je de kans krijgt mee te groeien en ontwikkelen met de organisatie. Daarnaast bieden wij jou:

✔ Een startsalaris van €1.965,- bruto per maand / €11,34 bruto per uur voor medewerkers vanaf 22 jaar o.b.v. 40        uur per week

✔ Een aantrekkelijke bonusregeling: gemiddeld € 300,- per maand, maar zorg je ervoor dat de sales de                  verwachtingen overtreft; dan kan deze oplopen tot meer dan € 1.000,- per maand

✔ Reiskostenvergoeding vanaf 10 km t/m 30 km van €0,19 cent per kilometer

✔ Deelname aan onze pensioenregeling

✔ Last but not least; gezellige borrels en bedrijfsuitjes!

Vereisten

Dit ben jij

✔ Je hebt een commerciële drive en winnaarsmentaliteit, maar verliest de wensen van de klant niet uit het oog

✔ Je bent in staat op een natuurlijke manier te zorgen voor cross- en upsell

✔ Affiniteit met fietsen is niet noodzakelijk, affiniteit met verkopen wel

✔ Je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar

✔ Je bent 1 dag in het weekend beschikbaar


Herken jij jezelf hierin? Wij nodigen jou graag uit om als salesprofessional het verschil te maken voor onze klanten én voor onze organisatie. Solliciteer direct of neem contact op met Sanne Zwarthoed (HR) voor verdere vragen:  hr@fietsenwinkel.nl. We spreken je graag binnenkort!

  

Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.