Skip to Content

Verkoper/E-bike Specialist Enschede

Nederland, Overijssel, EnschedeRetail

Functieomschrijving

Ben jij commercieel en weet je als geen ander hoe jij klanten het beste kunt adviseren? Wil je werken in een enthousiast en gezellig team waarin je op het gebied van sales en service veel van elkaar kunt leren?

Dan past de vacature van Verkoper bij Fietsenwinkel.nl zeker bij jou!
 

Jouw verantwoordelijkheden

✔ Achterhalen wat de wensen van de klant zijn en jouw advies hier perfect op aan laten sluiten, met een mooie sale als resultaat

✔ Het verlenen van uitstekende service aan onze klanten

✔ Zorgen voor een verzorgde en nette winkel


Over Fietsenwinkel.nl

Fietsenwinkel.nl is een van de grootste landelijke e-bike retailers van Nederland. Met 10 winkels en een Megastore van 5500m2 in Utrecht bedienen we in het hele land e-bike klanten. En onze naam doet het misschien al een beetje vermoeden, maar ook online zijn we sterk aanwezig met een ijzersterk e-commerce platform.


Met ons grote assortiment e-bikes hebben wij voor iedere klant een passend aanbod. Dat zijn e-bikes van goede kwaliteit en altijd voor een eerlijke prijs. En na de aankoop zorgen we er samen met de klant voor dat de e-bike in goede conditie blijft. Zo blijven onze klanten bij ons terugkomen en dat zien we graag!


Spreekt deze filosofie jou aan? Ons bedrijf groeit en daarom zijn wij op zoek naar nieuwe collega's die graag mee willen werken aan onze ambitie om de grootste e-bike winkel van Nederland te worden. Wanneer je ons team komt versterken gooien we je natuurlijk niet gelijk in het diepe; je krijgt namelijk een uitgebreide training voordat je aan de slag gaat.
 

Ons aanbod

Wanneer je bij ons komt werken krijg je een uitdagende baan waarbij je de kans krijgt mee te groeien en ontwikkelen met de organisatie. Daarnaast bieden wij jou:

✔ Een startsalaris van €2.017,- bruto per maand / €11,76 bruto per uur voor medewerkers vanaf 23 jaar o.b.v. 40 uur per week

✔ Een aantrekkelijke bonusregeling: gemiddeld € 300,- per maand, maar zorg je ervoor dat de sales de verwachtingen overtreft; dan kan deze oplopen tot meer dan € 1.000,- per maand

✔ Reiskostenvergoeding 

✔ Deelname aan onze pensioenregeling

✔ Last but not least; gezellige borrels en bedrijfsuitjes!

Vereisten

Dit ben jij

✔ Je hebt een commerciële drive en winnaarsmentaliteit, maar verliest de wensen van de klant niet uit het oog

✔ Je bent in staat op een natuurlijke manier te zorgen voor cross- en upsell

✔ Affiniteit met fietsen is niet noodzakelijk, affiniteit met verkopen wel

✔ Je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar

✔ Je bent 1 dag in het weekend beschikbaar


Herken jij jezelf hierin? Wij nodigen jou graag uit om als salesprofessional het verschil te maken voor onze klanten én voor onze organisatie. Solliciteer direct of neem contact op met Nanieke Kulik (HR) voor verdere vragen:  hr@fietsenwinkel.nl. We spreken je graag binnenkort!  

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

of

Recruitmentproces

          CV screening

          Telefonische intake

          1e gesprek online of op locatie

          2e gesprek op locatie

          Ons aanbod aan jou

some text
Fietsenwinkel.nl